Spring naar inhoud

Gastenboek

Als organisatie zijn wij natuurlijk razend benieuwd naar uw mening over de bromfietsshow, of misschien heeft u een leuke ervaring of een andere anekdote te melden. Daarom hebben wij de reactiepagina toegevoegd, klik hieronder op de knop en laat uw reactie achter. Na goedkeuring door de organisatie zal het bericht op de site worden weergegeven.

We horen graag van u!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
Jolande Kolff Jolande Kolff uit Eethen schreef op 27 april 2019 om 16:17:
Het is een super evenement waar zelfs ik als vrouw ieder jaar naar uitkijk. Het zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren die met passie worden tentoongesteld. Weer of geen weer, dat maakt voor de echte liefhebbers niet uit. Geweldig om te zien dat ieder detail van de brommers bekeken en besproken wordt. Mannen (en enkele vrouwen) van 50 jaar en ouder, voelen zich weer jong... Dat er prijzen uitgereikt worden, maakt het extra leuk. Ik zou zeggen, ga zo door en tot volgend jaar!
André André uit Groot-Ammers schreef op 17 april 2019 om 20:49:
Ik ben inmiddels een trouwe bezoeker van de Bromfietsshow en ieder jaar blijf ik me verbazen over de diversiteit van de tentoongestelde bromfietsen. Daaronder ook echt zeldzame exemplaren welke je niet snel tegen komt. Samen met de andere evenementen in Schoonhoven is dit echt een leuk dagje uit en ik kijk er dan ook ieder jaar reikhalzend naar uit. Overigens wil ik ook mijn complimenten uitspreken voor de organisatie en de sponsoren uit ervaring weet ik wat er bij komt kijken om zo'n evenement te organiseren. Ga zo door!!