Spring naar inhoud

Gastenboek

Als organisatie zijn wij natuurlijk razend benieuwd naar uw mening over de bromfietsshow, of misschien heeft u een leuke ervaring of een andere anekdote te melden. Daarom hebben wij de reactiepagina toegevoegd, klik hieronder op de knop en laat uw reactie achter. Na goedkeuring door de organisatie zal het bericht op de site worden weergegeven.

We horen graag van u!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Nelis Nelis uit Rijen schreef op 15 april 2023 om 12:14
Bjj goed weer kom ik zeker op mijn zeldzame Yamaha. Mits er koffie en bier is dan he .
Beheerdersantwoord van: andre.dekruijf@gmail.com
Leuk, we rekenen op je! Koffie, bier en lekker broodjes zijn er zeker!
Philip Korff de Gidts Philip Korff de Gidts uit Wijk bij Duurstede schreef op 3 juni 2021 om 12:22
Hartelijk dank voor 1ste prijs Best of show, 2021 voor de Eysink Renata de Luxe (tandem bromfiets) 1955 ( is er een juryrapport?) Erg leuk! Trots op de beker! Bedankt organisatie! Super tot volgend jaar!
Rene RRcustom Rene RRcustom schreef op 26 april 2020 om 15:42
Helaas ging hij niet door dit jaar! Was graag met mijn puch maxi en malaguti phantom gekomen om te showen! Voor nu heb ik van beide maar foto’s geupload leuk idee! 🙂
gerry janssens gerry janssens uit diepenbeek schreef op 24 april 2020 om 16:43
hoi, wat jammer dat jullie show dit jaar niet door gaat als nieuwkomer moet ik dit missen, ik wil in ieder geval 1 van mijn bromfietsen al aan jullie tonen op de facebook pagina de superia avanti van 1958, groetjes en veel succes.
Dirk Vermeer Dirk Vermeer uit Asperen schreef op 24 april 2020 om 07:32
Zeer spijtig dat de grootste bromfietsshow niet doorgaat. In 2018 nog een 'prijs voor de mooiste buitenlandse bromfiets' gewonnen met mijn toen Garelli junior Turismo uit 1967. Nu een Zündapp ks80 sport en een Beta camoscio sport. Deze BETA heb ik ingestuurd betreft kanshebber 2020. Ingestuurd op uw FB pagina. Goed idee om virtueel te gaan. Heel inventief.
john van lier john van lier uit Nunhem schreef op 21 april 2020 om 20:02
hoi zeer jammer dat de bromfietsshow dit jaar ivm corona niet door kan gaan zeer mooi orgineel idee voor een online bromfiets schow te organiseren gr john van lier
Marc Erkens Marc Erkens uit Oirsbeek schreef op 20 april 2020 om 12:20
Twee foto's van mijn liefdevol gerestaureerde Zundapp GTS50 uit 1979 om de Facebook pagina geupload. Veel plezier met beoordelen 🙂
Jolande Kolff Jolande Kolff uit Eethen schreef op 27 april 2019 om 16:17
Het is een super evenement waar zelfs ik als vrouw ieder jaar naar uitkijk. Het zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren die met passie worden tentoongesteld. Weer of geen weer, dat maakt voor de echte liefhebbers niet uit. Geweldig om te zien dat ieder detail van de brommers bekeken en besproken wordt. Mannen (en enkele vrouwen) van 50 jaar en ouder, voelen zich weer jong... Dat er prijzen uitgereikt worden, maakt het extra leuk. Ik zou zeggen, ga zo door en tot volgend jaar!
André André uit Groot-Ammers schreef op 17 april 2019 om 20:49
Ik ben inmiddels een trouwe bezoeker van de Bromfietsshow en ieder jaar blijf ik me verbazen over de diversiteit van de tentoongestelde bromfietsen. Daaronder ook echt zeldzame exemplaren welke je niet snel tegen komt. Samen met de andere evenementen in Schoonhoven is dit echt een leuk dagje uit en ik kijk er dan ook ieder jaar reikhalzend naar uit. Overigens wil ik ook mijn complimenten uitspreken voor de organisatie en de sponsoren uit ervaring weet ik wat er bij komt kijken om zo'n evenement te organiseren. Ga zo door!!

Facebook
Facebook